Tickets
EXTRA RICHTLIJNEN ONLINE VERLENGEN

1. Als je vorig seizoen een abonnement had en je wil je plaats behouden: Je logt in en gaat direct naar ‘Mijn bestellingen’. Daar vind je je reservatie. Je klikt op de knop ‘Betaal reservatie’ en voltooi de betaling. Je hoeft niet naar het stadionplan te gaan.
2. Als je vorig seizoen een abonnement had en je wil van plaats wisselen: Je logt in en gaat naar ‘Mijn reservaties’. Annuleer de reservatie en selecteer vervolgens een nieuwe plaats in het stadionplan.
3. Mogelijk komen er vanaf 1 juli (einde reservatieperiode voor verlengen van bestaande abonnees) betere plaatsen vrij. Als je je abonnement wil omwisselen naar een betere plaats kom je even langs op het secretariaat.

Iedereen die online een abonnement koopt krijgt een bevestigingsmail in zijn mailbox!

BELANGRIJK VOOR KORTINGSTARIEVEN

1. Kinderen en 60+’ers die online een abonnement aankopen dienen een kopie van hun paspoort te mailen naar ticketing@kvcwesterlo.be of mee te brengen bij afhaling.
2. Studenten die online een abonnement aankopen dienen een kopie van hun paspoort én hun studentenkaart te mailen naar ticketing@kvcwesterlo.be of mee te brengen bij afhaling.
3. Mindervaliden die online een abonnement aankopen dienen een kopie van hun attest te mailen naar ticketing@kvcwesterlo.be of mee te brengen bij afhaling.

Personen die deze documenten niet kunnen voorleggen zullen hun abonnement niet mee of toegestuurd krijgen.

Beschikbare Wedstrijden
Ticket Beschikbaarheid
 
Beschikbaar
 
Beperkt
 
Uitverkocht

Er Zijn Geen Beschikbare Wedstrijden.
Login